Τουρκμενιστάν

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τουρκμενιστάν

Ακίνητα προς πώληση στο Τουρκμενιστάν

Το Τουρκμενιστάν είναι ένα κράτος της Κεντρικής Ασίας που συνορεύει με το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν. Έχει θέα στην Κασπία Θάλασσα. Μέχρι το 1991 ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης. Είναι πλούσιο σε πεδία φυσικού αερίου και η πρωτεύουσά του είναι Ashgabat.

Σας ενδιαφέρει ένα ακίνητο προς πώληση στο Τουρκμενιστάν; Το Τουρκμενιστάν έχει το πέμπτο μεγαλύτερο απόθεμα φυσικού αερίου στον κόσμο, αλλά και μία από τις πιο διεφθαρμένες και καταπιεστικές κυβερνήσεις στον κόσμο, οπότε δεν είναι ένα καλό μέρος όπου αναζητάτε ένα ακίνητο προς πώληση. Μέχρι πρόσφατα, ο μεγάλος Turkmenbashi Niyazov, μέσα από μια τεράστια λατρεία προσωπικότητας, συγκέντρωσε τη δύναμη εντελώς στο δικό του

χέρια, έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, απαγόρευσε την όπερα, το μπαλέτο, τα γένια, τα μακριά μαλλιά και την αναπαραγωγή μουσικής που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεων.

Το Τουρκμενιστάν επιτρέπει τη μίσθωση γης σε αλλοδαπούς, για οποιαδήποτε περίοδο. Αλλά οι κίνδυνοι είναι υψηλοί. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ο συναλλαγματικός κίνδυνος που παρουσιάζεται από το νόμισμα του Τουρκμενιστάν, το Μανάτ. Ενώ ο τομέας των ακινήτων υπήρξε επιτυχής σε πολλά μέρη του κόσμου, υπάρχει τουλάχιστον ένα σημείο άνθησης: το Τουρκμενιστάν.

Στο κέντρο της πόλης, οι απαλλοτριώσεις συνεχίζονται ενώ οι πρώην σοβιετικές γειτονιές καταστράφηκαν για να κάνουν χώρο για μεγάλους πράσινους ανοιχτούς χώρους και νέους δρόμους γεμάτους με κτίρια. Εκτός από τα διοικητικά κτίρια, έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες κτίρια κατοικιών με μαρμάρινες προσόψεις. Έτσι, αυτά τα έργα μπορούν να προσφέρουν πολλά ακίνητα προς πώληση στο Τουρκμενιστάν.

Οι δύο μεγάλοι παίκτες σε αυτήν την έκρηξη του κτιρίου είναι γαλλικές και τουρκικές εταιρείες και ο ανταγωνισμός γίνεται σκληρός. Φυσικά, το Ashgabat δεν είναι το μόνο μέρος που ωφελείται από την έκρηξη του κτιρίου. Πολλά χρήματα χύνονται σε μια προγραμματισμένη τουριστική περιοχή στο λιμάνι του Τουρκμενμπάσι.

  •  
    Μετάβαση στο Τουρκμενιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Τουρκμενιστάν.

        Η Τουρκμενική Δημοκρατία, στην καρδιά της Κεντρικής Ασίας, θα μπορούσε να αποτελέσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή μονοτονία. Οι ασιατικές περιοχές συχνά δεν εξετάζονται κατά την αναζήτηση ενός τόπου για τη μετεγκατάσταση. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη ερεθισμάτων ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Εξαιρετικό διαμέρισμα τριών δωματίων προς πώληση σε εξαιρετική τοποθεσία στο ημι-κεντρικό.
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB